Nederlands 
Over Casa Gaya
Contact opnemen
Verzending
Voorwaarden
Nieuwsbrief
Klantenservice
Winkelwagen
Aantal Product
   
Zoekterm:   
Verzending
Voor het versturen van uw bestelling maken wij gebruik van TNT bezorgservice.

.

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op dinsdag tot en met vrijdag, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging.

Als u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd.

Pakketten met een aanvullende dienst, zoals handtekening voor ontvangst, rembours en ongefrankeerd, worden niet bij de buren afgeleverd.


1e bezorging
2e bezorging
dinsdag
woensdag tussen 9.00 en 21.30 uur
woensdag
donderdag tussen 9.00 en 21.30 uur
donderdag
vrijdag tussen 9.00 en 21.30 uur
vrijdag
zaterdag overdag (*)
zaterdag
maandag overdag(*) Rembourszendingen worden bij vergeefse aanbieding op vrijdag niet op zaterdag, maar op maandag bezorgd.

U kunt gemakkelijk uw zending volgen via de website van Track & Trace door de volgende info in te voeren:
Barcodenummer van de zending (staat vermeld bij de streepjescode)
Postcode van de geadresseerde
Klik op 'Zoeken'

Binnen enkele seconden ziet u precies waar uw zending zich op dat moment bevindt. Als u in bezit bent van een TNT Post klantnummer en uw Pakketten en Aangetekenden post worden elektronisch aangemaakt en voorgemeld aan TNT Post, dan kunt u toegang krijgen tot uw persoonlijke Track & Trace systeem. Via het menu op de Track & Trace startpagina kunt u hiervoor uw toegangscode aanvragen.


Driehoekstraat 6 - 5721 AA Asten
Verzending Voorwaarden Privacy
website: MKW